phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Agenției Proprietății Publice are un nou director general adjunct

21 mai, 2020

În temeiul pct.44 din Regulamentul cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs, aprobat prin H.G. Republicii Moldova nr. 201/2009, Comisia de concurs a propus la funcția de director general adjunct ( responsabil de domeniul monitorizarea patrimoniului public și administrare corporativă)  al Agenției Proprietății Publice candidatura dlui Corneliu Soltan.

La data de  20.05.2020 prin decizia Guvernului, dl Corneliu Soltan a fost numit în funcția de director general adjunct al APP.

Dl Corneliu Soltan a fost prezentat astăzi colegilor de către directorul general al Agenției, dl Ghenadie Țepordei care, i-a adresat felicitări cu prilejul accederii în funcție remarcînd că, aceasta presupune o responsabilitate înaltă, i-a urat succes și o colaborare frumoasă în realizarea obiectivelor propuse.

La rîndul său, dl Corneliu Soltan, a mulțumit pentru felicitări, și-a exprimat recunoștința pentru încrederea acordată și a dat asigurări că, va depune tot efortul pentru a impulsiona și mai mult activitatea profesională a Agenției.