MENU
Inapoi

Noul conducător interimar a fost prezentat colectivului S.A. Moldtelecom

2 ianuarie, 2024

02 ianuarie 2024, Chișinău – Viorel Motorniuc a fost prezentat astăzi colectivului întreprinderii S.A. Moldtelecom de către conducerea APP. 

Noul conducător interimar aduce cu el o bogată experiență în domeniul managementului. Victor Motorniuc a deținut funcția de consilier din cabinetul directorului general al Agenției Proprietății Publice, iar anterior a ocupat funcția de consilier economic al Primului Ministru în Guvernul Republicii Moldova.

În cadrul prezentării, directorul general al APP a menționat că experiența remarcabilă a noului administrator ar aduce o perspectivă vastă în noua sa funcție. 

”Experiența sa vastă în management și cunoștințele aprofundate în domeniu ne asigură că tranziția va fi una fluidă și că Moldtelecom va continua să prospere și să evolueze. Îi urăm succes în noua sa responsabilitate și ne exprimăm întreaga încredere. Mulțumim pentru acceptarea acestei provocări, oricât ar fi durata ei, mizăm pe lucru în echipă”, - a conchis Roman Cojuhari.

Candidatura domnului Victor Motorniuc a fost înaintată în cadrul ședinței consiliului de administrație și aprobată unanim de către membrii acestuia, la finele lunii decembrie 2023.

De notat că APP deține pachetul integral de acțiuni din capitalul social al întreprinderii.