Guvernul Republicii Moldova

Agenția Proprietății Publice

A A A

Atragerea investițiilor străine rămâne o prioritate a Guvernului

Published on: Wed, 05/08/2019 - 09:42

Ne bucurăm că Ungaria manifestă interes pentru dezvoltarea afacerilor în Republica Moldova și vom face tot posibilul pentru a încuraja dezvoltarea mai multor proiecte comune. Această declarație a fost făcută de Vladimir Baldovici, directorul general al Agenției Proprietății Publice, în cadrul unei întâlniri cu Benedek Fullop, reprezentantul OTP Bank și Janos Veres, potențiali investitori din Ungaria. 

 

“Investițiile străine reprezintă nu doar un flux de capital, ci și de tehnologie, cunoștințe, practici, ceea ce poate contribui la dezvoltarea mai multor sectoare ale economiei naționale. Apreciem și încurajăm dezvoltarea unor proiecte comune cu Ungaria, care manifestă interes pentru a investi în dezvoltarea economiei Republicii Moldova. Expertiza Ungariei este una necesară și potrivită pentru țara noastră”, a mai spus Vladimir Baldovici în cadrul întâlnirii. 

 

Peste 60 de ani, OTP Bank este cea mai mare instituție de credit din Ungaria, cu filiale în alte opt țări, care deservesc peste 13 milioane de clienți.

  


 

Serviciul informare și comunicare cu mass-media
media@app.gov.md

IMPORTANT

There are no items yet.

Subscribe to Agenda