Guvernul Republicii Moldova

Agenția Proprietății Publice

A A A

Colaboratorii APP au participat la o conferința publică cu tematica „Transparența și sustenabilitatea financiară a întreprinderilor de stat în Moldova: calea sigură spre reformarea administrației publice”

Published on: Tue, 06/26/2018 - 16:48

Astăzi, 26 iunie 2018, colaboratorii Agenției Proprietății Publice au participat la o conferința publică organizată de Institutul pentru Dezvoltare Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” cu tematica „Transparența și sustenabilitatea financiară a întreprinderilor de stat în Moldova: calea sigură spre reformarea administrației publice”.

Scopul conferinței a fost de a oferi participanților un schimb de bune practici și experiențe în domeniul asigurării transparenței (decizionale, financiare și economice) în activitatea întreprinderilor de stat din Republica Moldova prin implementarea măsurilor de integritate și anticorupție.

În cadrul evenimentului a fost prezentată o evaluare a nivelului de transparență și a sustenabilității financiare a unor întreprinderi de stat. Prezentările au fost făcute de către experții de la IDIS „Viitorul” (Moldova) și de la Alianța de Afaceri din Slovacia.

Agenția Proprietății Publice abordează astfel de evenimente din perspectiva stabilirii unei comunicări eficiente cu ONG-urile de profil și comunitatea de experți. Pentru conducerea Agenției Proprietății Publice, comunicarea calitativă reprezintă unul din elementele importante în procesul de restructurare a sectorului proprietății publice în Republica Moldova, iar opiniile acumulate un reper în procesul decizional.

IMPORTANT

There are no items yet.

Subscribe to Agenda