Guvernul Republicii Moldova

Agenția Proprietății Publice

A A A

Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Mihail Rusu, a efectuat o vizită de lucru la sediul S.A. Termoelectrica.

Published on: Wed, 12/11/2019 - 15:06

  Astăzi, 11 Decembrie, Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Mihail Rusu, a efectuat o vizită de lucru la sediul S.A. Termoelectrica.

Dl Mihail Rusu, a venit cu un mesaj de salut către angajații instituției, asigurându-i de tot suportul instituțiilor guvernamentale în implementarea proiectelor de modernizare a sectorului: “ Permiteți-mi să vă salut în calitate de reprezentat al statului. S.A. Termoelectrica este o instituție vitală pentru asigurarea a peste 500 000 beneficiari finali cu agent termic.

  Din acest considerent va asigur că vom depune eforturi maxime pentru a redresa esential situația economico-financiară, dar și pentru a asigura sustenabilitatea sectorului energetic în Republica Moldova.”

  În cadrul vizitei, Dl Veaceslav Eni, Directorul S.A. Termoelectrica, a făcut o curtă introducere a activității, dar și a prezentat o reflecție asupra acțiunilor care au fost întreprinse în vederea modernizării întreprinderii.

  La fel, în timpul vizitei, dl Director general a luat act de problemele ce apar în activitatea operațională a întreprinderii, asigurând instituția de sprijin prin implicarea personală în depășirea situațiilor de criză. 

 

IMPORTANT

There are no items yet.

Subscribe to Agenda