phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Agenția Proprietății Publice: Ne mândrim cu rezultatele entităților de interes public

14 septembrie, 2021

Agenția Proprietății Publice salută inițiativele societăților comerciale cu capital public, precum și a întreprinderilor de stat din subordine care înregistrează rezultate frumoase atât în activitatea proprie, cât și creează o imagine pozitivă țării noastre, Republica Moldova.

Astfel, în șirul societăților comerciale cu capital public, care duc faima Republicii Moldova peste hotare, se află și „Franzeluța” S.A., care își  etalează de fiecare dată produse sale de înaltă calitate.

Recent, societatea a participat la evenimentul intitulat „Pâinea care ne unește”, organizat de Guvernul României, prin Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Aici, au fost prezentate cele mai gustoase pâini din diferite țări, precum și cele mai frumoase tradiții și rețete străvechi.

„Franzeluța” S.A. a fost unicul reprezentant al Republicii Moldova. Aceasta a participat cu un stand reprezentativ, unde și-a etalat renumitele produse de panificație cu istorii de peste șapte decenii. Produsele expuse s-au bucurat de atenția vizitatorilor. Evenimentul dat a marcat încheierea proiectului „Luna Diasporei”, inițiat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

La finele lunii august, „Franzeluța” S.A. și-a extins rețeaua de magazine specializate, fiind mai aproape de consumatorii din Cahul. Locuitorii acestui oraş au apreciat prezența punctului de comercializare, care le va pune la dispoziție produse de calitate.

Reamintim, că ,,Franzeluţa” S.A. este cel mai mare şi de încredere producător din industria de panificaţie din Republica Moldova, cu o experienţă bogată de peste 70 de ani, cu tradiţii, valori şi misiuni stabile. Societatea este un partener social de încredere, interesat de o dezvoltare durabilă şi de prestarea serviciilor de cea mai înaltă calitate.