phone icon

Linia Verde

+373 22 229 960
MENU
Inapoi

Roman Cojuhari - noul administrator interimar al Întreprinderii de Stat ,,Poșta Moldovei”

21 septembrie, 2021

Astăzi, directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Eugeniu Cozonac,  l-a prezentat echipei Î.S. ,,Poșta Moldovei” pe noul administrator interimar al entității – Roman Cojuhari.

Directorul general al APP, Eugeniu Cozonac, a venit cu un mesaj de salut pentru echipa întreprinderii reiterând necesitatea continuă a dezvoltării și modernizării ,,Poștei Moldovei”, precum și creșterea accesibilității și competitivității serviciului poștal universal.

,,Sunt sigur, că odată cu venirea noii conduceri, vom fi martori ai schimbării spre bine la această întreprindere de stat. Dl Roman Cojuhari este specialist în domeniul financiar-bancar. Dumnealui a înregistrat rezultate frumoase în sfera de administrare și gestionare a patrimoniului public, precum și marketing. Cunoștințele și experiența dumnealui vor fi binevenite în dezvoltarea acestei entități publice, serviciile căreia sunt solicitate de către cetățenii din întreaga țară”, a subliniat Eugeniu Cozonac.

La rândul său, Roman Cojuhari a mulțumit pentru încrederea acordată reiterând faptul că, cunoaște specificul activității întreprinderii de stat și va depune eforturile necesare întru identificarea soluţiilor optime atât pentru realizarea obiectivelor prestabilite, cât și a indicatorilor de performanță planificați. ,,Doar împreună, în echipă, vom putea face față provocărilor și ne vom bucura de realizări”, a subliniat dumnealui.

Reamintim, că Întreprinderea de Stat ,,Poşta Moldovei” a fost fondată la 1 aprilie 1993, în rezultatul divizării sectorului comunicaţiilor poştale de cel al telecomunicaţiilor. Fiind cel mai mare operator de profil din Moldova, întreprinderea oferă un larg spectru de servicii poştale şi financiare pe întreg teritoriul ţării, dispunând de o reţea teritorială de aproape 1200 de oficii şi agenţii poştale prestând servicii poştale cetăţenilor în mai mult de 1500 localităţi ale ţării.