phone icon

Linia Verde

+373 22 229-960
MENU
Inapoi

Un nou director la întreprinderea de stat Portul Fluvial Ungheni

1 noiembrie, 2022

Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, l-a prezentat colectivului pe noul manager al întreprinderii de stat Portul Fluvial Ungheni. Este vorba de fostul militar Roman Natrașevschi, care a activat în trecut și la filiala din mun. Ungheni a Lear Corporation și a fost șef al secției înmatricularea transporturi și calificarea conducătorilor auto din Ungheni.

Directorul Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, a discutat cu angajații întreprinderii despre provocări legate de dezvoltarea portului de stat, necesitatea unor investiții și migrația forței de muncă în transportul naval. „Există un potențial mare de creștere nevalorificat, mai ales în contextul asigurării rutelor actuale logistice. Important e să avem o viziune unde vrem să ajungem: să extindem portul, să avem mai mulți angajați și locuri de muncă sigure și bine plătite”, a spus directorul APP.

La rândul său, Roman Natrașevschi a spus că va valorifica experiența fiecărui angajat, încercând să soluționeze eventualele probleme apărute în interesele întreprinderii și ale statului.

În primele 10 luni ale acestui an, întreprinderea de stat Portul Fluvial Ungheni a înregistrat un profit de peste 7 milioane de lei, de circa trei ori mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.