APP la Business Forum Moldova 2024

5 februarie 2024

Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Roman Cojuhari, împreună cu alți oficiali guvernamentali, s-au întrunit cu zeci de lideri de companii și experți în afaceri din România, în cadrului Forumului de Afaceri, organizat pe 5 ianuarie, la Chișinău, în vederea explorării potențialului de afaceri al Republicii Moldova. 

APP la Business Forum Moldova 2024

Reorganizarea întreprinderilor de stat este importantă, consideră Roman Cojuhari. ”Există foarte multe bunuri imobile care pot și trebuie să fie valorificate eficient de către operatorii privați. În același timp avem și terenuri ne valorificate, din domeniul agriculturii și construcției. Ne-am expus de multe ori că întreprinderile de stat urmează a fi reorganizate și lista obiectelor supuse privatizării va fi publicată în scurt timp. Urmează și consultări publice, în acest sens”, – a declarat astăzi directorul general al APP.

Misiunea de afaceri a companiilor din România a fost organizată de Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham), în parteneriat cu AmCham România și cu sprijinul Ambasadei SUA. Evenimentul s-a desfășurat în contextul deschiderii negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, în scopul de a reuni asociații de afaceri și companii interesate în valorificarea spectrului de oportunități investiționale oferite de țara noastră. 

Sari la conținut