Comunicare

În cadrul acestei rubrici, ne-am propus să ținem publicul la curent cu cele mai recente informații și noutăți referitoare la activitatea noastră. Aici, veți găsi comunicate informative și actualizări periodice despre inițiativele instituției noastre, oferindu-vă astfel o perspectivă detaliată asupra modului în care gestionăm și dezvoltăm patrimoniul public. Vă încurajăm să urmăriți această secțiune pentru a fi la curent cu evoluțiile curente și să explorați celelalte categorii ale site-ului pentru informații detaliate în domeniile specifice de activitate ale Agenției Proprietății Publice, cu transparență și deschidere.

Comunicate informative

Vezi toate comunicatele
APP | APP la Forumul internațional în domeniul Parteneriatelor Public-Private de la Istanbul
10 mai 2024

APP la Forumul internațional în domeniul Parteneriatelor Public-Private de la Istanbul

În perioada 8-10 mai curent, directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Roman Cojuhari a participat la cel de-al 8-lea Forum internațional al Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite (UNECE) în domeniul Parteneriatelor Public-Private (PPP), care a avut loc la Istanbul, Turcia.

APP | Program de Ziua Europei la Chișinău
7 mai 2024

Program de Ziua Europei la Chișinău

Pe data de 9 mai, vom celebra pacea și unitatea pe întregul continent european. În acest context, Guvernul, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, împreună cu ambasadele statelor membre ale UE și cetățenii țării noastre, vor marca Ziua Europei.

APP | Licitația la Aeroportul Internațional Chișinău va fi organizată cu schimbarea condițiilor
3 mai 2024

Licitația la Aeroportul Internațional Chișinău va fi organizată cu schimbarea condițiilor

Licitația pentru locațiunea (arenda) spațiilor din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) va fi relansată cu ajustarea condițiilor de participare, pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume.

APP | Lansarea noului site web al APP și a platformei de instruire pentru membrii consiliilor întreprinderilor cu capital de stat
18 aprilie 2024

Lansarea noului site web al APP și a platformei de instruire pentru membrii consiliilor întreprinderilor cu capital de stat

Astăzi, Agenția Proprietății Publice, în parteneriat cu Fundația Soros Moldova și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, marchează un moment important în promovarea transparenței și eficienței în gestionarea proprietății publice.

APP | APP a luat act de decizia comisiei de licitație de la Aeroport
17 aprilie 2024

APP a luat act de decizia comisiei de licitație de la Aeroport

Î.S. ”Aeroportul Internațional Chișinău” a decis sistarea licitației pentru locațiunea (arenda) activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages.

APP | Guvernul a decis cine va exploata zăcămintele de gaze și țiței din sudul țării
17 aprilie 2024

Guvernul a decis cine va exploata zăcămintele de gaze și țiței din sudul țării

Este vorba despre zăcămintele de gaze din Victorovca, raionul Cantemir și cele de țiței din Văleni, raionul Cahul.

APP | Priorități economice comune discutate la București
9 aprilie 2024

Priorități economice comune discutate la București

Directorul general al Agenției Proprietății Publice, Roman COJUHARI a participat în perioada 8-9 aprilie,  în calitate de expert la cea de-a XII-a reuniune a Comisiei interguvernamentale moldo-române de cooperare economică.

APP | Moldova reprezentată de APP la sediul ONU din Geneva. Parteneriate Public-Private pentru o dezvoltare durabilă
21 martie 2024

Moldova reprezentată de APP la sediul ONU din Geneva. Parteneriate Public-Private pentru o dezvoltare durabilă

Reuniunea aduce împreună lideri și experți în domeniul proprietăților publice, investiții și colaborări public-private

APP | Declarații: directorul general al APP vorbește despre managementul proprietății publice
26 februarie 2024

Declarații: directorul general al APP vorbește despre managementul proprietății publice

Directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Roman Cojuhari a fost invitatul emisiunii ”Cutia neagră” la TV8, din 25 februarie. În cadrul emisiunii au fost abordate mai multe subiecte actuale din domeniul managementului întreprinderilor de stat, gestionarea proprietăților publice și valorificarea activelor statului.